Vezi seriale online la moda in 2022

Vezi seriale turcesti de calitate pe romaseriale.net? La bloc : Serialul tv românesc a fost produs din anul 2002 și până în anul 2007 de către MediaPro Pictures. A fost difuzat de PRO TV ani de zile, apoi de către Acasă TV. Serialul a fost inspirat din umorul vremurilor respective, de pe ”scara blocului”. Serialul ”La bloc” a fost creat, scris și regizat de către Răzvan Andrei, Radu Dragomir, Dragoș Moștenescu și Răzvan Săvescu. S-au muncit 2.620 de ore la filmarea lui, în 13 sezoane, cu 525 de episoade, 6 ani de producție, 270 de ore de emisie și 1 copil născut în direct. Filmările echipei pentru acest serial au avut loc dimineața, de la 8:30, până spre orele 22 respectiv 23 seara. Serialul e construit în jurul a 2 personaje a căror existență este centrată in jurul spațiului în care locuiesc: Nelu Curcă și Costel Jurcă. Primul este taximetrist iar al doilea este gestionar. Alături de soțiile lor, Suzi, respectiv, Lilli, cei doi visează la o viață mai bună și la o îmbogățire rapidă. Stilul lor unic nu lasă prea mult loc bunelor maniere, stil specific și societății din ziua de azi.

Prof. Dr. Veysel Tuncay este proprietarul unui spital privat non-profit din Istanbul. În timp ce spitalul se află într-o situație dificilă din cauza datoriilor sale, unii dintre medici demisionează. Veysel Bey, care, ca persoană care și-a dedicat întreaga viață pacienților săi, nu-i place închiderea spitalului său, pe care a lucrat ani de zile, decide să înființeze o echipă pentru a salva spitalul. Există acum cinci medici și cinci vieți diferite care vin împreună din diferite părți ale Turciei. Indiferent cât de diferite sunt necazurile, iubirile, succesele și ambițiile lor, toate au un singur scop: “pentru a salva vieți!” Descopera mai multe informatii pe acest site Clicksud.

Lacrimi de iubire: Este un serial TV din România ce a debutat pe data de 19 septembrie 2005 pe postul Acasă TV. Filmările au fost realizate la studiourile MediaPro Pictures Buftea sub bagheta deja celebrei Ruxandra Ion și a lui Iura Luncașu. ”Lacrimi de iubire” a fost difuzat timp de 8 luni, având în total un număr de 200 de episoade. Fiecare episod are o durată de 45-55 de minute. În vara anului 2006 a fost produs și un film cu același nume. Succesul telenovelei a ajuns și în țări precum Bosnia și Muntenegru, Republica Moldova, Tadjikistan, Turkmenistan, Kazahstan, Kargazstan și/sau Azerbaidjan. Tema muzicală principală se numește „Lacrimi de Iubire”. La final se cântă „Doar Tu”, ambele piese fiind cântate de Adela Popescu și se regăsesc pe albumul ”Lacrimi de iubire”. Printre numele grele din distribuție se numără actorii Adela Popescu, Dan Bordeianu, Lucian Viziru, Nicole Gheorghiu, Constantin Cotimanis, Carmen Tănase, Elvira Deatcu sau Mihaela Bărluțiu. Acțiunea principală se concentrează asupra familiei Varlam, una dintre cele mai bogate din România.

Lale este un pediatru care duce o viață fericită împreună cu soția sa Ege, care are două fiice și un scriitor. Dar într-o zi, o amețeală bruscă va fi, de asemenea, declanșatorul vestilor proaste. Neurochirurgul spitalului de care se ocupă îl examinează pe Ateș, Tulip află că are o urină mortală în creier. Mai mult decât atât, boala este periculoasă și nu a avut mulți ani să-și petreacă cu familia. Zeynep, pe de altă parte, este o profesoară de grădiniță care iubește foarte mult copiii, dar nu poate avea copii din cauza unei afecțiuni pe care a experimentat-o. Chiar dacă dorea să fie mamă, nu a reușit să rămână însărcinată, așa că sa întors de la marginea căsătoriei și a experimentat procese traumatice. Acum, boala pe care o întâmpină Tulip va fi un test dur pentru ea și familia ei, precum și pentru Fez și Zeynep…

Batu primește, de asemenea, acceptul de la o universitate din Istanbul, dar spune că nu ar putea merge la Istanbul din cauza lipsei de bani. Acești doi tineri decid să găsească fericirea, oricât de greu ar fi și decid să fugă împreună la Istanbul. Pe drum, Batu trebuie să o lase pe Kumsal în urmă fără să spună nimic pentru că trebuie să scape de bărbații care îl urmăresc. Din moment ce Kumsal nu știe ce se întâmplă, ea presupune doar că a fost înșelată de Batu. La scurt timp, Kumsal se intalneste din nou cu Batu la Istanbul. Problemele apar pe măsură ce realizează diferențele dintre bani și lumea reală și în curând învață ce este iubirea. In serialul Numele fericirii joaca actorii: Dilara Aksüyek, Begüm Atak, Zeynep Bastik Asli Bekiroglu, Fatih Dönmez, Ezgi Eyüboglu, Orçun Iynemli, Yagmur Kasifoglu Yagiz Can Konyali, Ceyhun Mergiroglu, Onur Alp Sancaktar, Kaan Yildirim, Kaan Çakir. Vezi mai multe informatii pe acest site Seriale Online.